O nama

Mi smo David, Nedo, Turističko, E-Savjetovanje. David Peranić, Novaljac s Paga i Nedo Pinezić, Krčanin, Bodul s Krka. Rođeni smo u obiteljima s tradicijom ugošćavanja, ugostiteljstva. Naši stari su uz tradicionalni način života na otoku, prigrlili i turizam ugošćujući turiste, goste manirom najboljih prijatelja.

Odrasli smo u društvu vršnjaka iz Njemačke, Italije, Slovenije, Austrije, drugih krajeva Hrvatske. Nezaboravna su nam ljetna druženja u internacionalnoj zajednici prijatelja „prekidana“ dnevnim obavezama u domaćinstvu. Trebalo je poslužiti i pospremiti doručak, obaviti nabavu u trgovini, poći na more dignuti vrše i mriže, pobrati pomidore i fažolete u vrtu…Između obaveza, more, kupanje, druženje i usputno učenje stranih jezika.

Od malih nogu nam je usađena ljubav prema turizmu kao prilici za „odlazak u svijet a da ostaneš doma“. Trebalo nam je neko vrijeme da u potpunosti shvatimo pravi smisao ove poruke.

Nakon godina prikupljanja iskustva u raznim djelatnostima vezanima uz turizam, uz neprekinutu nit druženja s gostima u domaćinstvu, odlučili smo sve što znamo podijeliti s vama, dragi čitatelji.

David je stručnjak za digitalni marketing u turizmu a Nedo se bavi održivim razvojem turizma baziranim na obiteljsko mikro poduzetništvo u turizmu.

Na stranicama DANTES moći ćete naći informacije o najaktualnijim zbivanjima u turizmu na globalnom i lokalnom planu, pratit ćemo zakone, trendove, uvoditi vas u svijet digitalnog marketinga.

DANTES

David i Nedo